MDD Mito hoogte verstelbaar management bureau

€4.630,00 Excl. btw
€5.602,30 Incl. btw
Artikelnummer: MIT2RL
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito hoogte verstelbaar directie bureau

De MDD Mito elektrisch in hoogte verstelbaar management bureaus zijn ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Hij combineert in de gloednieuwe executive-meubelserie Mito witte gelakte elementen met de synchrone 3D-structuurplaat van licht en donker Esdoorn. Gemaakt met grote nauwkeurigheid en precisie zijn de glanzende poriën van de oppervlakte-textuur bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Mito voegt strakke elegantie en benijdenswaardige individualisme toe aan de werkplaats van de manager. Modern interieurs creëren een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito.

Het bureau heeft een werkhoogte die varieert tussen de 76 en 130 cm. Onder het zit-sta bureau staat een vast dressoir wat zowel links als rechts te plaatsen is. Hierin bevindt zich onder andere een afsluitbare lade. In dit dressoir wordt de optionele mediabox geplaatst.

In de Mito serie zijn meerdere modellen leverbaar. Zo zijn er ook bureaus beschikbaar met vast ladeblok en zijn er bureaus vervaardigd met het fluweelzachte Fenix materiaal, wat bovendien geen vlekken of vingerafdrukken achterlaat. Kijk voor alle andere modellen in de gerelateerde modellen hieronder, of in de folder. Je kan tuurlijk ook even bellen.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 199 cm - 219 cm
Diepte: 208 cm
Hoogte: 76 cm tot 130 cm
Gewicht: 306 kg - 316 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie: Elektrisch in hoogte verstelbaar
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen