MDD Mito bureau met vast dressoir

€2.260,00 Excl. btw
€2.734,60 Incl. btw
Artikelnummer: MIT2
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito management bureau met dressoir

De MDD Mito management bureaus zijn ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Hij combineert in de gloednieuwe executive-meubelserie Mito witte gelakte elementen met de synchrone 3D-structuurplaat van licht en donker Esdoorn. Gemaakt met grote nauwkeurigheid en precisie zijn de glanzende poriën van de oppervlak-textuur bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Mito voegt strakke elegantie en benijdenswaardige individualisme toe aan de werkplaats van de manager. Modern interieurs creëren een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito.

Deze Mito bureaus met dressoir hebben een werkblad van 180 cm of 200 cm lang en 100 cm diep, de dressoir bevat een lade die afsluitbaar is. Het bureau heeft een werkhoogte van 74 cm. Onder het bureau staat een vast dressoir wat zowel links als rechts te plaatsen is. De optionele mediabox wordt in het dressoir geplaatst.

In de Mito serie zijn meerdere modellen leverbaar. Zo zijn er ook bureaus beschikbaar die elektrisch in hoogte zijn in te stellen en zijn er bureaus vervaardigd met het fluweelzachte Fenix materiaal, wat bovendien geen vlekken of vingerafdrukken achterlaat. In de Mito serie zijn ook bijpassende vergadertafels en kasten beschikbaar. Kijk voor alle andere modellen in de gerelateerde modellen hieronder, of in de folder. Je kan tuurlijk ook even bellen.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 208 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 196 kg - 201 kg
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen