Frezza Velvet bureau met vast dressoir

€2.020,00 Excl. btw
€2.444,20 Incl. btw
Artikelnummer: V718M / V934
Levertijd: 6 weken

Frezza Velvet directie bureau met dressoir

De Velvet designbureau collectie van het Italiaanse merk Frezza is gemaakt als reactie op een steeds veeleisende markt, waarbij ecologische gevoeligheid en professionaliteit worden gebruikt om al die moderne kantoorbehoeften op te lossen en aan te pakken.

Het Frezza Velvet design directiebureau werkblad is er in 180, 200 en 220 cm breed en 100 cm diep. De werkhoogte is 74,5 cm. Het blad is gemaakt van het beste houtfineer, of hoogwaardig melamine. Optioneel is het blad in glas leverbaar. Het frame is leverbaar in 3 kleuren. Optioneel is het blad uit te rusten met een kabelmanagement systeem. Het dressoir is leverbaar in 2 lengte maten: 120 cm en 165 cm en is links of rechts van u te plaatsen. In deze lijn zijn ook bureau's leverbaar zonder vast dressoir. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

Optioneel is ook een aanbouwtafel van 60 cm breed in de zelfde kleurstelling als het bureau leverbaar.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Over Frezza:

De geschiedenis van Frezza is geworteld in de beste "Made in Italy" ambachtelijke tradities. Het begon allemaal in 1954, met de oprichting van een kleine familiale meubelfabriek in de buurt van Treviso. In de loop der jaren groeide het bedrijf door een voortdurende passie voor schoonheid en innovatie.

De productie concentreerde zich al snel op kantoormeubeloplossingen. Vanaf de jaren '70 wonnen de kantoormeubelen van Frezza steeds grotere marktaandelen en werden ze gewaardeerd door een brede waaier van klanten dankzij de originele en betaalbare producten.

In 1992 werd Frezza, dat ook internationaal bekend was geworden, overgenomen door de familie Doimo. Een krachtig investeringsbeleid versterkte de sterke punten van het merk in het belang van de technologie en het ergonomisch onderzoek.

In diezelfde periode werd een nieuw bedrijf, Emmegi genaamd, gespecialiseerd in bureaustoelen, overgenomen dat vanaf dat moment de visie van Frezza deelde en in nauwe synergie de productie ervan voltooide.

Frezza is inmiddels een van de grootste Italiaanse industriële bedrijven op het gebied van de professionele meubel productie. Dankzij onophoudelijk stilistisch onderzoek en talrijke samenwerkingen met belangrijke ontwerpers hebben de producten van Frezza zich in werkomgevingen over de hele wereld gevestigd als symbolen van Italiaanse betrouwbaarheid, schoonheid en kwaliteit.

Breedte: 180 cm - 200 cm - 220 cm
Diepte: 100 cm
Hoogte: 74,5 cm
Gewicht: 65 kg - 69 kg - 74 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen