Frezza

Frezza is een Italiaans meubelbedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van kantoorsystemen; Dankzij haar voortdurende onderzoek en diepe passie voor technologie en ontwerp heeft het bedrijf originele producten kunnen creëren die gemakkelijk toegankelijk zijn voor een breed scala aan internationale klanten. Frezza werd opgericht in 1954 als een familiebedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van meubelen; later begon het bedrijf zich te specialiseren in meubelelementen voor het kantoor en in 1992 werd het overgenomen door de familie Doimo. Onder deze leiding bevestigde het bedrijf zijn vastberadenheid om te groeien en wordt het vandaag nog steeds beschouwd als een van de grootste industriële Italiaanse ondernemingen op het gebied van kantoormeubilair.

De fundamentele waarden van het bedrijf zijn gericht op het verbeteren van de werkruimte en het welzijn van de consument, met respect voor de omgeving.

De producten van Frezza zijn een garantie voor de kwaliteit en zijn "Made in Italy", een handelsmerk dat zijn wortels heeft in de culturele en ambachtelijke traditie. Door stilistische evolutie en belangrijke samenwerkingen met gerenommeerde architecten volgt het ontwerp elke stap van de ontwikkeling, van de eerste ideeën tot het eindproduct.

De Frezza-collectie ziet een breed scala aan producten: bedrijfs- en werksystemen, archivering, receptie en scheidingswanden. Een uitgebreide en veelzijdige productie, gekenmerkt door een functionele en esthetische visie, die perfect past bij elk architectonisch ontwerp, daarom een ​​onbetwistbaar bewijs van de vele prestigieuze getuigenissen van Frezza.

Omdat de Frezza collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend!

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.