MDD Mito lage kast 88 cm hoog

€655,00 Excl. btw
€792,55 Incl. btw
Artikelnummer: MIT21
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito kast met 2 deuren

De MDD Mito lijn is ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Hij combineert gelakte elementen met het synchrone 3D-structuurpaneel van licht of donker esdoorn in de gloednieuwe serie directiemeubilair Mito. Gemaakt met grote precisie en nauwkeurigheid, zijn de glanzende poriën van de oppervlaktestructuur bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Mito voegt gestroomlijnde elegantie en benijdenswaardig individualisme toe aan de werkplek van de manager. Moderne interieurs vormen een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito.

De kast heeft 2 deuren en is 91,6 cm breed. De hoogte van de kast is 88 cm met een diepte van 41,8 cm. De buitenkant en bovenkant van de Mito kast is leverbaar in Amber oak en het donkere Robinia. De deurtjes zijn er in 3 glanzende kleuren en 2 matte kleuren. Deze kast is er ook in een uitvoering die 166 cm hoog is. Neem hiervoor contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Hoe is de kast opgebouwd

  • Verkrijgbaar in verschillende hoogtes en schapconfiguraties
  • Gemaakt van duurzaam MFC
  • Verkrijgbaar in elegante matte of glanzende afwerking
  • Ontworpen voor directiekantoren en luxe kantoorruimten
  • Espagnolet-slot in deurknop

Klik HIER voor de folder.

Bel ons gerust zodat wij u de mogelijkheden kunnen vertellen. 088 - 638 23 57.

Over het merk MDD: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 91,6 cm
Diepte: 41,8 cm
Hoogte: 87,9 cm
Gewicht: 58 kg
Materiaal: MDF board with metal frame
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen