MDD Mito ladeblok met 2 of 3 lades

€410,00 Excl. btw
€496,10 Incl. btw
Artikelnummer: MIT120
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Mito ladeblok

De MDD Mito lijn is ontworpen door de Italiaanse architect Simone Bernocchi. Hij combineert in de gloednieuwe executive-meubelserie Mito witte gelakte elementen met de synchrone 3D-structuurplaat van licht of donker Esdoorn. Gemaakt met grote nauwkeurigheid en precisie zijn de glanzende poriën van de oppervlak-textuur bijzonder aangenaam om aan te raken en te voelen. Mito voegt strakke elegantie en benijdenswaardige individualisme toe aan de werkplaats van de manager. Modern interieurs creëren een perfecte achtergrond voor de minimalistische vorm van Mito.

In de Mito ladeblokken serie zijn meerdere modellen leverbaar. Er is een model met drie lades en een model met een gewone lade en een hangmappenlade. Optioneel is dit model ook leverbaar in een zwarte Fenix uitvoering. Gemaakt van fluweelzacht (vingerafdruk vrij) materiaal.

Het ladeblok heeft de volgende afmetingen: 43 cm breed, 60 cm diep en 58,6 cm hoog.

Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Of bel ons voor meer informatie of het maken van een afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Simone Bernocchi

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij .mdd geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 42,8 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 58,6 cm
Gewicht:
Materiaal: MFC blad, metaal
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen