Narbutas Move&Lead hoogte instelbaar management bureau

€5.435,00 Excl. btw
€6.576,35 Incl. btw
Artikelnummer: BVA180 + BVF100
Levertijd: 4 weken

Narbutas Move&Lead hoogte instelbaar directie bureau

Het Move&Lead directie bureau met vast dressoir van Narbutas  is een minimalistisch, elegant en functioneel executive kantoormeubelsysteem voor een moderne leider. Het helpt om onderweg te blijven en actief te zijn, zelfs aan een bureau. Blijf bewegen, blijf gezond en productief.

De Narbutas Move&Lead elektrisch instelbare management bureaus van Narbutas maken het mogelijk om eenvoudig van positie te veranderen van zitten naar staan. Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is goed aangepast voor individueel werk en samenwerking. Het vaste dressoir heeft een grote lade met daarboven/naast een kleinere lade voor uw pennen en andere kantoor accessoires. Uiteraard is het dressoir zowel links als rechts van u te plaatsen. 

Deze elektrische zit-sta bureaus zijn er in 2 maten: 180 x 85 cm en 200 x 85 cm. De werkhoogte is in te stellen van 73,5 cm tot 130 cm. Het blad van dit design zit-sta bureau is afgewerkt met zwart of grijs Fenix. Het fluweelzachte vlekvrije oppervlakte wat ook nog lekker warm aanvoelt. Het houten deel van het bureau is leverbaar in 3 hoogwaardige fineer afwerkingen. Standaard is dit bureau voorzien van kabelgoot en stroomaansluitingen, evenals een stervormige design kabeldoorvoer. De hoogte-instelling heeft 2 geheugen posities, zodat uw standaard zit- en sta-positie eenvoudig zijn vast te leggen. Optioneel is een design draadloze telefoonoplader bij te bestellen.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Move&Lead lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Gediminas Juška | 2019

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 73,5 cm - 130 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 3 jaar op elektrische delen, rest 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen