Narbutas Move&Lead hoogte instelbaar management bureau

€5.435,00 Excl. btw
€6.576,35 Incl. btw
Artikelnummer: BVA180 + BVF100
Levertijd: 6 - 8 weken

Narbutas Move&Lead hoogte instelbaar directie bureau

Het Move&Lead directie bureau met vast dressoir van Narbutas  is een minimalistisch, elegant en functioneel executive kantoormeubelsysteem voor een moderne leider. Het helpt om onderweg te blijven en actief te zijn, zelfs aan een bureau. Blijf bewegen, blijf gezond en productief.

De Narbutas Move&Lead elektrisch instelbare management bureaus van Narbutas maken het mogelijk om eenvoudig van positie te veranderen van zitten naar staan. Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is goed aangepast voor individueel werk en samenwerking. Het vaste dressoir is uiteraard zowel links als rechts te plaatsen. 

Deze elektrische zit-sta bureaus zijn er in 2 maten: 180 x 85 cm en 200 x 85 cm. De werkhoogte is in te stellen van 73,5 cm tot 130 cm. Het bald van dit design bureau is afgewerkt met zwart of grijs Fenix. Het fluweelzachte vlekvrije oppervlakte wt ook nog lekker warm aanvoelt. Het houten deel van het bureau is leverbaar in 3 hoogwaardige fineer afwerkingen. Standaard is dit bureau voorzien van kabelgoot en stroomaansluitingen, evenals een stervormige design kabeldoorvoer. De hoogte-instelling heeft 2 geheugen posities, zodat uw standaard zit- en sta-positie eenvoudig zijn vast te leggen. Optioneel is een design draadloze telefoonoplader bij te bestellen.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Move&Lead lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Gediminas Juška | 2019

Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 73,5 cm - 130 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 3 jaar op elektrische delen, rest 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen