Vaghi

Vaghi: Sinds het jaar 2000 is een nieuwe weg ingeslagen, waarbij kantoorruimte wordt gezien als een plaats waar ideeën, projecten en belangrijke momenten kunnen worden gedeeld; dit zijn de jaren waarin Vaghi hun Morea- en Aalta-modellen ontwierp. De werkomgeving verandert voortdurend en de nieuwe concepten van smart-office en co-working spaces vragen om nieuwe producten, zoals Expo 15 en Suoni. Creatieve ontwerp- en productievaardigheden worden succesvol gecombineerd met communicatie en commerciële vaardigheden op zowel de nationale als internationale markten, weerspiegeld in de deelname aan veel evenementen en via partnerschappen in verschillende landen zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Polen, Korea en China. Van het project tot het product, van productie tot certificering, alles wordt uitgevoerd met het streven naar totale kwaliteit, via de meest rigoureuze procedures van de UNI EN ISO 9001: 2008-normen.

Omdat de Vaghi collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. 

Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.