Softline

Softline is een Deense producent van design zit meubilair op het gebied van low en soft seating, wonen en outdoor. Softline werkt samen met internationale designers zoals Busk + Hertzog, Muller & Wulf, Janvier Moreno, Matthias Demacher om de mooiste meubel producten te vervaardigen. Met oog voor details worden deze meubels over de hele wereld toegepast. Met de toppers als de Basket, Coco swivel, Hello Chair, Milo, Havanna en de Room worden met kleurrijke stoffen prachtige interieurs gerealiseerd. De individuele en originele ontwerpen creëren een persoonlijke lifestyle en werksfeer.

Softline levert prachtige design banken, akoestische banken, design stoelen, akoestische stoelen en nog veel meer voor indoor en outdoor gebruik. Softline heeft daarbij een zeer uitgebreide keuze aan stoffen. Zo kan per artikel soms worden gekozen uit meer dan 150 verschillende stofferingen! En wij leveren dat allemaal!

Omdat de Quinti collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. 
Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul HIER uw gegevens in.