Softline Vera draaifauteuil / lounge fauteuil

€1.156,00 Excl. btw
€1.398,76 Incl. btw
Artikelnummer: 2-442
Levertijd: 5 weken

Softline Vera lounge stoel

Met een zachte en ronde vorm gedefinieerd tussen vier lijnen, is VERA van Softline een gastvrije en opvallende loungestoel. De zitting en rugleuning zijn visueel verdeeld in zes verschillende vlakken die een mooi contrast vormen met het ronde en organische oppervlak dat de buitenkant van de stoel vormt. Een elegante zwenkbasis geeft de stoel een lichte uitdrukking, ondanks de royale en comfortabele maat van de stoel. Afhankelijk van de gekozen stoffen en kleuren kan VERA als brandpunt worden gebruikt in de interieurdecoratie of zich rustig inmengen met de andere meubels.

De Vera loungefauteuil is er in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: BUSK+HERTZOG | 2017

Breedte: 96 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 71 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen