Artifort Shark Lounge fauteuil

€1.499,00 Excl. btw
€1.813,79 Incl. btw
Artikelnummer: Shark Lounge schijfvoet

Artifort Shark Lounge fauteuil met schijfvoet

Hoewel hij zijn naam te danken heeft aan de gelijkenis met het profiel van het gevreesde roofdier, heb je van deze fauteuil niets te vrezen. Integendeel. De Shark Lounge fauteuil van Artifort biedt uitstekend zitcomfort. Stevig. Met extra steun in de rug.

De Shark Lounge is een zachte en organisch gevormde fauteuil met een eigentijds onderstel. Holten: ‘In esthetiek een duidelijk familielid van de veelgeprezen Shark eetkamerstoel en onderscheidend met zijn opvallende onderstel. Het silhouet van het onderstel is een projectie van de bovengelegen gestoffeerde kuip. In vormgeving daarom heel eigen en van deze tijd.’

De Shark Lounge wordt geleverd met 2 verschillende soorten onderstel. Hier tonen wij het model met schijfvoet (afgeronde driehoek). Het model met het 2-poot/slede frame treft u onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: René Holten | 2020

Breedte: 71 cm
Diepte: 71 cm
Hoogte: 81 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 12 kg
Materiaal: Bekleding Carmina - Main Line Flax
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen