Softline Sisters poef

€675,00 Excl. btw
€816,75 Incl. btw
Artikelnummer: 2-439
Levertijd: 5 weken

Softline Sisters design poef

Sisters, van het Deense design merk Softline, is een unieke collectie van sculpturale en veelzijdige design poefs en zit-eenheden. Ze zijn ontworpen zonder een bepaalde "richting" en kunnen vrij in de omgeving, waarin de interieur architect onbeperkte creatieve manieren heeft om te spelen, geplaatst worden. Het ontwerp is zacht, licht en organische en is verkrijgbaar in drie maten die kunnen worden gecombineerd of afzonderlijk worden geplaatst. De grootste maat heeft een comfortabele rugleuning, waardoor het perfect voor grote wachtruimten en openbare ruimten is. Deze grootste versie treft u onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

De Sisters poef wordt standaard door ons geleverd in 3 stof varianten: Felt, Vision en Felt melange. Hierdoor heeft u de keus uit 19 verschillende kleuren. De zithoogte van de design poef is 42 cm. De bekleding van de poef is eenvoudig te verwijderen door de aanwezige rits, zodat deze eenvoudig kan worden gereinigd, of worden vervagen door een andere kleur/stof.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze poef op 088 - 638 23 57.

Design: busk+hertzog | 2016

Breedte: 100 cm - 129 cm
Diepte: 78 cm - 111 cm
Hoogte: 42 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie: Vervangbare hoes
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen