Softline Moai lounge fauteuil met draaivoet

€1.925,00 Excl. btw
€2.329,25 Incl. btw
Artikelnummer: 2-448
Levertijd: 5 weken

Softline Moai lounge stoel met draaivoet

De Moai designstoel van Softline is geïnspireerd op de zachte vormen van vierkante stenen, na jaren van heen en weer walsen op het strand. Dit benadrukt de functie van de stoel als een 'unplugged' plekje om je terug in te trekken uit de drukte van het dagelijks leven. De Moai stoel is ontworpen om comfortabel om je heen te sluiten als je erin gaat zitten. Hij fungeert als een rustige kleine kamer op vier poten waarin je een aantal rustige momenten voor jezelf hebt. De kenmerkende inkepingen rond de armleuning geef de Moai persoonlijkheid en een comfortabele steun wanneer u opstaat. Van de zijkant geven ze de Moai een unieke, enigszins naïeve uitdrukking die doet denken aan de enorme sculpturen van gezichten op Paaseiland.

De gestoffeerde schaal van de stoel rust op een eenvoudige metalen kruis dat de zachte vorm van de stoel volgt en eindigt in vier gedraaide houten poten. De Moai stoel is een oase van rust in een drukke en chaotische tijd - zoals een grot om in weg te kruipen en je voor een tijdje in te verbergen.

Deze prachtige nieuwe stoel van Softline staat fantastisch in uw lobby, of in een wachtruimte bij in het het bedrijf. Maar ook thuis misstaat deze prachtige relax stoel niet in uw huiskamer. De Moai stoel is er in zeer veel stoffen en kleuren. Op de site treft u slechts een zeer beperkte keuze. Voor alle mogelijkheden kunt u hier klikken om op de Softline site te zien wat er allemaal mogelijk is.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Philip Bro | 2016

Breedte: 86 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 126 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen