Artifort Kalm draaibare lounge fauteuil

€1.830,00 Excl. btw
€2.214,30 Incl. btw
Artikelnummer: Kalm 4-teens

Artifort Kalm draaibare lounge stoel

De Kalm draaibare fauteuil van Artifort is de nieuwe grote fauteuil van onze Franse ontwerper Patrick Norguet. Kalm heeft iets van een schuilplaats: het is een plek om je te ontspannen. Met Kalm heeft Patrick Norguet een iconische en luxe stoel met een comfortabele hoge rug gecreëerd. Kalm is niet alleen een schitterende stoel voor thuis. Het is een expressief ontwerp dat goed in een projectomgeving past. Zet een aantal Kalm fauteuils in een hotellobby of vergaderkamer en ze drukken hun stempel op de ruimte. Dat levert een onderscheidend en iconisch beeld op. Maar ook bij u thuis is het een aanwinst om even rustig in terug te trekken.

De draaibare voet is leverbaar in de poedercoat kleuren zwart, wit en RVS. Optioneel is een heerlijk voetenbankje leverbaar wat een hoogte heeft van 40 cm. Deze wordt NIET standaard meegeleverd. Als u deze mee besteld wordt hij geleverd in de zelfde kleurstelling al de stoel. Als u een afwijkende kleur wenst moet u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Patrick Norguet | 2015

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 92 cm
Diepte: 82 cm
Hoogte: 107 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 27 kg
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen