Softline Eden lounge fauteuil

€919,00 Excl. btw
€1.111,99 Incl. btw
Artikelnummer: 2-361
Levertijd: 5 weken

Softline Eden lounge stoel

De Eden lounge fauteuil van Softline is een prachtige nieuwe fauteuil uit 2014 om te relaxen of in gedachten verzonken te raken. Verfrissend nieuw, met stiksels geïnspireerd door sportauto's, gecombineerd met klassieke deugden in de vorm van een stijlvolle houten frame. De belangrijkste kenmerken van deze ruime stoel zijn een zachte en zeer comfortabele zitting en rugleuning. Het ontwerp bouwt een brug tussen verschillende elementen, zoals de zachte en de mannelijke kant, innovatie en traditie, en private en publieke ruimtes.

De Eden fauteuil is een mooie aanvulling van het interieur van uw lobby of ontvangstruimte. Met de Eden stoel heeft u niet veel meer nodig. Verkrijgbaar met een naturel houten of zwart onderstel. De bekleding is eenvoudig te verwijderen, zodat deze makkelijk te reinigen of vervangen is voor een andere kleur of stof.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Busk+Hertzog | 2014

Breedte: 75 cm
Diepte: 92 cm
Hoogte: 85 cm
Zithoogte: 39 cm
Gewicht:
Materiaal: houten onderstel, schuimstof vulling, bekleding vilt (80% wol, 20% polyamide)
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen