Quinti Only Ju akoestische stoel

€3.339,00 Excl. btw
€4.040,19 Incl. btw
Artikelnummer: QX05600E10 + OJ-USB + OJ-SPK + OJ-SCH
Levertijd: 5 weken

Quinti Only Ju akoestische fauteuil

De Quinti Only Ju akoestische stoel bestaat uit twee gebogen panelen van verschillende hoogtes die worden gecombineerd om een privé capsule te creëren. De stoel is voorzien van technologische snufjes zoals een stopcontact, een dubbele USB oplader en een ingebouwde speaker. Verder is deze oase van rust voorzien van een tafeltje, zodat je lekker rustig kan werken en bellen. De twee verschillende gebogen paneelhoogtes zorgen voor zowel een privé als interactieve setting waar men rustig in kan werken en alsnog kan overleggen. Deze akoestische stoel kan worden bekleed met verschillende kleuren stof aan de binnenkant, de buitenkant en de zitting. Hiermee wordt het echt een uniek object.

De fauteuil kan goed worden ingezet als bezoekersstoel, voor wacht- en vergaderruimte, of voor projecten, hotels en gewoon voor thuis.

Only Ju fauteuil is door Archiproducts bekroond voor de Archiproducts Design Award - Longlisted 2021 voor de categorie Contract. Een fauteuil ontwerp voor lounge en open ruimtes, gemaakt van twee panelen van verschillende hoogte die zichzelf kruisen om een originele schaal te creëren die een grote zitting en elektrische functies herbergt.

De Only Ju is leverbaar in zeer veel kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke stoffen en leren uitvoeringen.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Orlandini - 2021

Breedte: 130 cm
Diepte: 96 cm
Hoogte: 142 - 93 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht: 67 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen