Quinti

QUINTI design meubels zijn gemaakt in het hart van Toscane! Een royaal grondgebied waar geschiedenis, kunst en fabricage perfect samenkomen en het resultaat wordt getoond door mensen. Toscane stelt een andere manier van leven en cultuur voor, en zorgt voor de behoeften van anderen. Traditie en cultuur van goedgemaakte producten zijn te vinden in ons dagelijks werk, onze filosofie en onze stoelen. QUINTI is traditie, passie en innovatie! Design meubels voor kantoor en design meubels voor thuis.

Kwaliteit is een doel dat wij als principe gebruiken als het onze dagelijkse acties inspireert, van de selectie van de grondstoffen tot het werk zelf, van het management tot het verzenden van de goederen. Elke fase is gevuld met toewijding en professionaliteit. Om onze klanten de ervaring te bieden die wij al jaren hebben verworven. Quinti is ISO 9001 gecertificeerd en 100% made in Italië.

Quinty maakt onder andere design bureaustoelen, design ontvangst fauteuils, prachtige design tafels om aan te eten of te vergaderen, en schitterende design kasten voor kantoor of thuis. Kijk maar eens bij de Quinti Deep collectie, of de prachtige Quinti Season bureaustoelen. Maar ook de Quinti Olga krukken zitten heerlijk en staan prachtig.

Omdat de Quinti collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. 
Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.