Quinti Hill stoel

€944,00 Excl. btw
€1.142,24 Incl. btw
Artikelnummer: QX0520001
Levertijd: 4 weken

Quinti Hill stoel

De Hill lounge fauteuil van het Italiaanse design merk Quinti is een stoel met een echte retro look gecombineerd met een minimalistisch design. De zachte lijnen en het gebruik van schuim met een hoge dichtheid maken de stoel uiterst comfortabel en veelzijdig. Elegantie, charme en comfort in zijn meest authentieke vorm. De Hill stoel is gemaakt van een intern houten frame met polyurethaan injectieschuim met hoge dichtheid. Het zitkussen is voorzien van elastische banden voor maximaal zitcomfort.

Door zijn vorm is de stoel bij uitstek geschikt om te gebruiken in de wachtruimte van uw organisatie. Natuurlijk misstaat deze heerlijke retro stoel ook niet in uw eigen huiskamer. Even lekker onderuit zitten met de krant gaat ook prima in deze lounge fauteuil. De keuze van de stoffering bepaald verder voor een groot deel hoe de stoel in de omgeving wordt opgenomen. Op de foto's zie je al een aantal van de prachtige mogelijkheden. Maar er is veel meer mogelijk.

Klik HIER voor alle mogelijkheden van de Quinti Hill lounge fauteuil.

Qua stoffering is er zeer veel mogelijk. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site  te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke combinaties.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Atelier Borella

Over Quinti: Quinti werd opgericht in 1975 en ontwikkelt zijn activiteit in de mechanische sector als producent van metalen onderdelen voor stoelen en banken. 1993 is een keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf: met de komst van Mirko Quinti begint een onstuitbaar ontwikkelingsproces dat ook nu nog voortduurt. In de loop der jaren zijn alle processen geïnternaliseerd, de samenwerking met bekende ontwerpers heeft de producten internationaal erkend, maar bovenal heeft het bedrijf zich georganiseerd met jong en bekwaam personeel, dat in staat is om elke uitdaging met enthousiasme aan te gaan.

"Wij gebruiken al onze ervaring om de bescherming van het milieu actief te bevorderen, waarbij wij al in de beginfase van de creatie en ontwikkeling van producten rekening houden met alle variabelen zodat deze zo min mogelijk druk uitoefenen op de milieu bronnen."

Breedte: 80 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 19 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen