Artifort F 584 lounge chair

€2.325,00 Excl. btw
€2.813,25 Incl. btw
Artikelnummer: F 584

Artifort F 584 lounge stoel

In 1967 ontwerpt Geoffrey Harcourt een serie draaifauteuils met trompetvoet gebaseerd op een schelp van vormhout. De schelp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en is het toonbeeld van zijn stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.” De serie beslaat een heel scala aan varianten, waarbij het onderscheid zit in de stoffering. De kuip is er in twee hoogten, ooit een dames- en herenvariant genoemd. De Artifort F 584 leren lounge fauteuil staat imposant in uw ontvangstruimte, maar is ook fantastisch thuis in de woonkamer. Het lage model heeft een zithoogte van 36 cm en is 82 cm breed. Het hoge model heeft een zithoogte van 38 cm en is 92 cm breed. Deze fauteuils op een metalen onderstel zijn verrassend futuristisch, maar tegelijkertijd ook nostalgisch.

Optioneel is een voetenbankje te bestellen in de zelfde kleur als de stoel. De voetenbank wordt dan geleverd in de zelfde kleursamenstelling als de stoel. Mocht u een andere kleur poef wensen dan de kleur van de stoel is dat natuurlijk mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

De trompetvoet van de stoel is leverbaar in zeer veel poedercoat kleuren. Wij hebben slechts een selectie van de kleuren op de site gezet, maar kunnen wel alle kleuren leveren. De kleur is dan leverbaar in een matte of een glanzende afwerking. De ring onder de voet is standaard voorzien van een vilten ring. Klik HIER voor alle kleuren mogelijkheden.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Geoffrey Harcourt RDI | 1985

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 84 cm - 98 cm
Diepte: 86 cm - 98 cm
Hoogte: 85 cm - 98 cm
Zithoogte: 35 cm -36 cm
Gewicht: 25 kg - 29 kg
Materiaal: Elmosoft leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen