Artifort F 587 leren lounge chair

€3.216,00 Excl. btw
€3.891,36 Incl. btw
Artikelnummer: F 587 L

Artifort F 587 leren lounge stoel

De comfortabele F500 serie draaifauteuils, ontworpen door ontwerper Geoffrey D. Harcourt, introduceerden een nieuw zakelijk karakter in de huizen van mensen met een goed gevoel voor stijl via luxe kantoren en publieke ruimtes. Deze geliefde en uiterst comfortabele schaalvormige fauteuils op een metalen onderstel zijn aangenaam futuristisch, maar tegelijkertijd nostalgisch.

In 1967 ontwerpt Geoffrey Harcourt een serie draaifauteuils met trompetvoet gebaseerd op een schelp van vormhout. De schelp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en is het toonbeeld van zijn stelling: “De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom.” De serie beslaat een heel scala aan varianten, waarbij het onderscheid zit in de stoffering. Met de gecapitonneerde kuip biedt de F587 een bijzondere uitstraling, vooral in leer komen de knopen mooi uit. De kuip is er in twee hoogten, ooit een dames- en herenvariant genoemd. De Artifort F 587 leren lounge fauteuil staat imposant in uw ontvangstruimte, maar is ook fantastisch thuis in de woonkamer. Het lage model heeft een zithoogte van 36 cm en is 82 cm breed. Het hoge model heeft een zithoogte van 38 cm en is 92 cm breed.

Om de stoel nog comfortabeler te maken wordt hij geleverd met een draaibaar onderstel. Optioneel is ook een voetenbankje bij de stoel te bestellen. De hoogte van het voetenbankje is 38 cm. Deze wordt dan geleverd in de zelfde kleursamenstelling als de stoel. (mocht u een afwijkende kleurcombinatie wensen kan dat natuurlijk ook. Moet u contact met ons opnemen en stelen we de stoel exact zo samen als u dat wenst.)

Het frame van de stoel is leverbaar in zeer veel poedercoat kleuren. Wij hebben slechts een selectie van de kleuren op de site gezet, maar kunnen wel alle kleuren leveren. De kleur is dan leverbaar in een matte of een glanzende afwerking. Ook is er een gepolijst RVS onderstel leverbaar. Klik HIER voor alle kleuren mogelijkheden.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Geoffrey Harcourt RDI | 1967
Breedte: 82 cm - 92 cm
Diepte: 85 cm - 92 cm
Hoogte: 82 cm - 95 cm
Zithoogte: 36 cm - -38 cm
Gewicht: 21 kg - 24 kg
Materiaal: Elmosoft leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen