Artifort Glider lounge stoel

€1.721,00 Excl. btw
€2.082,41 Incl. btw
Artikelnummer: Glider

Artifort Glider lounge stoel

De organische pasvorm van de Glider lounge stoel van het Nederlandse design merk Artifort biedt een aantrekkelijke, ontspannen zitervaring in lobby’s en lounges. Deze nieuwe fauteuil van Luca Nichetto dankt zijn charisma aan de glooiende stoffering met vele verfijnde details. Ontworpen volgens gedetailleerde stoffeertechnieken met ongekend zitcomfort.

De royale zit met welgevormde armvleugels, de blinde verbinding van het frame met de zitschalen, de elegante stiklijnen en het rijkelijke keuzepalet aan stoffen geeft het ontwerp allure en authenticiteit. De verfijnde details van Glider zijn vanuit elke kijkrichting te bewonderen, zelfs van de achterzijde, waardoor deze fauteuil perfect past in open ruimtes.

Glider is een comfortabel design dat de gebruiker omsluit, omvat en tegelijkertijd open en uitnodigend is. Perfect voor lobby's, wachtruimtes, lounges en voor thuis. Een extra sierstiksel (kruissteek of zigzag) is mogelijk in zwart, wit, grijs en beigebel ons voor de mogelijkheden.

De onderstellen zijn er in heel veel kleuren. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn qua kleur van het frame hebben wij een keuze gemaakt op de site. De afwerking van het frame is in een matte poedercoat, of in een verchroomde uitvoering.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Luca Nichetto | 2021

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 96 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 86 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 19 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen