Artifort Glider lounge stoel

€1.643,00 Excl. btw
€1.988,03 Incl. btw
Artikelnummer: Glider

Artifort Glider lounge stoel

De organische pasvorm van de Glider lounge stoel van het Nederlandse design merk Artifort biedt een aantrekkelijke, ontspannen zitervaring in lobby’s en lounges. Deze nieuwe fauteuil van Luca Nichetto dankt zijn charisma aan de glooiende stoffering met vele verfijnde details. Ontworpen volgens gedetailleerde stoffeertechnieken met ongekend zitcomfort.

De royale zit met welgevormde armvleugels, de blinde verbinding van het frame met de zitschalen, de elegante stiklijnen en het rijkelijke keuzepalet aan stoffen geeft het ontwerp allure en authenticiteit. De verfijnde details van Glider zijn vanuit elke kijkrichting te bewonderen, zelfs van de achterzijde, waardoor deze fauteuil perfect past in open ruimtes.

Glider is een comfortabel design dat de gebruiker omsluit, omvat en tegelijkertijd open en uitnodigend is. Perfect voor lobby's, wachtruimtes, lounges en voor thuis. Een extra sierstiksel (kruissteek of zigzag) is mogelijk in zwart, wit, grijs en beigebel ons voor de mogelijkheden.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Luca Nichetto | 2021

Breedte: 96 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 86 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 19 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen