Artifort Soft Facet lounge fauteuil

€1.790,00 Excl. btw
€2.165,90 Incl. btw
Artikelnummer: Soft Facet
Levertijd: 4 weken

Artifort Soft Facet lounge fauteuil

De Soft Facet lounge fauteuil van het Nederlandse designmerk Artifort is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering. Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om lekker in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat, waardoor de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker.

De hoge zitschelp bestaat uit een geperste houten schaal die volledig met een samenstelling van twee schuimlagen zijn bekleed. Dit zorgt voor ultiem zitcomfort. De zitschelp is volledig gestoffeerd en - typerend voor Artifort - vertaald in een bijzondere en zeer kwalitatieve stoffering met stiknaden, verdeeld over verschillende facetten. Uniek is het minimalistische metalen vierpoot onderstel dat onderdeel is van het ontwerp, en kan worden gepoedercoat in vele kleuren. In detaillering is een riem van tuigleer die de stoelpoten aan de voorzijde met de achterzijde verbindt subtiel zichtbaar.

De onderstellen zijn er in heel veel kleuren. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. De zithoogte van dit model is 43 cm. Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Scholten & Baijings | 2020

Breedte: 89 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 94 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen