Artifort Soft Facet lounge fauteuil

€2.179,00 Excl. btw
€2.636,59 Incl. btw
Artikelnummer: Soft Facet

Artifort Soft Facet lounge stoel

De Soft Facet stoel van Artifort is een ruime, uitnodigende lounge fauteuil die uitblinkt in rijke detaillering. Zijn zachtheid en open vorm voelt aan als een zachte deken van geometrisch gestikte facetten die uitnodigen om zachtjes in weg te zakken en weg te dromen. Dit gevoel wordt versterkt doordat de gehele contour van de houten schelp schuim bevat, waardoor de fauteuil het lichaam, nek en hoofd prettig ondersteunt en zeer comfortabel vormt naar de zithouding van de gebruiker.

De hoge zitschelp bestaat uit een geperste houten schaal die volledig met een samenstelling van twee schuimlagen zijn bekleed. Dit zorgt voor ultiem comfort. De zitschelp is volledig gestoffeerd en - typerend voor Artifort - vertaald in een bijzondere en zeer kwalitatieve stoffering met stiknaden, verdeeld over verschillende facetten. Uniek is het minimalistische metalen vierpoot onderstel dat onderdeel is van het ontwerp en kan worden gepoedercoat in vele kleuren, zowel in een matte als glanzende uitvoering. In detaillering is een riem van tuigleer die de stoelpoten aan de voorzijde met de achterzijde verbindt subtiel zichtbaar.

Het frisse, open en minimalistische ontwerp is tijdloos en past in vele interieurs.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Scholten & Baijings | 2020

Kijk zelf met AR (Augmented Reality) hoe de stoel in uw eigen omgeving staat. Scan de QR-code bij de afbeeldingen en bepaal of hij past in uw interieur.

Bekijk in AR

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 89 cm
Diepte: 89 cm
Hoogte: 94 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 21 kg
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen