Quinti Keira stoel

€425,00 Excl. btw
€514,25 Incl. btw
Artikelnummer: QX03410000
Levertijd: 4 weken

Quinti Keira stoel

De Keira stoel van het Italiaanse design merk Quinti is in staat om de eenvoud van de vormen te combineren met andere comfortniveaus. De Keira stoel heeft een elegante en verfijnde uitstraling. Door haar essentiële en herkenbare lijnen kan zij gemakkelijk worden gebruikt in particuliere woningen, restaurants en hotels. Maar ook als stoel rond de vergadertafel misstaat deze stoel zeker niet. Een fauteuil met uitnodigende vormen, gekenmerkt door een brede en comfortabele rugleuning.

Deze mooie stoel wordt geleverd met een aantal mogelijkheden qua kleur van het frame. Dit is leverbaar in de volgende uitvoeringen: wit, zwart, goud kleurig en gepolijst koper. Op aanvraag zijn er echter nog meer kleuren beschikbaar. Het frame is vervaardigd uit metalen buizen met een diameter van 16 millimeter.

De keuze van de stoffering bepaald verder voor een groot deel hoe de stoel in de omgeving wordt opgenomen. Op de foto's zie je al een aantal van de prachtige mogelijkheden. Maar er is veel meer mogelijk.

Klik HIER voor alle mogelijkheden van de Quinti Keira fauteuil.

Qua stoffering is er zeer veel mogelijk. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site  te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke combinaties.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Archirivolto

Over Quinti: Quinti werd opgericht in 1975 en ontwikkelt zijn activiteit in de mechanische sector als producent van metalen onderdelen voor stoelen en banken. 1993 is een keerpunt in de geschiedenis van het bedrijf: met de komst van Mirko Quinti begint een onstuitbaar ontwikkelingsproces dat ook nu nog voortduurt. In de loop der jaren zijn alle processen geïnternaliseerd, de samenwerking met bekende ontwerpers heeft de producten internationaal erkend, maar bovenal heeft het bedrijf zich georganiseerd met jong en bekwaam personeel, dat in staat is om elke uitdaging met enthousiasme aan te gaan.

"Wij gebruiken al onze ervaring om de bescherming van het milieu actief te bevorderen, waarbij wij al in de beginfase van de creatie en ontwikkeling van producten rekening houden met alle variabelen zodat deze zo min mogelijk druk uitoefenen op de milieu bronnen."

Breedte: 64 cm
Diepte: 57 cm
Hoogte: 79 cm
Zithoogte: 48 cm
Gewicht: 8 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen