Artifort Tulip fauteuil

€2.355,00 Excl. btw
€2.849,55 Incl. btw
Artikelnummer: Tulip kruisvoet

Artifort Tulip design stoel

De Tulip fauteuil voor Artifort .... alsof ontwerper Pierre Paulin voorgevoelens had van Flower Power! De eenvoudige tulp spreidt zijn halfopen bloembladen rondom de zitster uit, uitnodigend en opwarmend tegelijkertijd. De Tulip is een echte Artifort klassieker die al in 1965 werd uitgebracht, destijds onder de model naam F545. In 2003 is de Tulip opnieuw in de collectie van Artifort opgenomen en daar hoort hij natuurlijk zeker thuis.

De statige Tulip is een bij uitstek comfortabele fauteuil. Met zijn bijpassende poef maakt zij een sterke en toch uitzonderlijk comfortabele combinatie. De Tulip wordt geleverd met een schijf voet, of met een 4-teens kruisvoet. De onderstellen worden standaard gepoedercoat geleverd. De schijf kan ook worden geleverd in gepolijst aluminium, terwijl de kruisvoet kan worden geleverd in gepolijst RVS. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. De uitvoering met de schijfvoet heeft een draaibaar onderstel. De uitvoering met de kruisvoet is niet draaibaar. Deze stoel is uitermate geschikt als vergaderstoel, conferentiestoel, maar zeker ook als eetkamerstoel.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Pierre Paulin | 1965 (Herintroductie 2003)

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 89 cm
Diepte: 81 cm
Hoogte: 94 cm
Zithoogte: 38 cm
Gewicht:
Materiaal: Bekleding Carmina - Main Line Flax
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen