ArtifortF 504 - F 506 lounge stoel

€1.850,00 Excl. btw
€2.238,50 Incl. btw
Artikelnummer: F 504

Artifort F 506 - F 504 stoel

Geïnspireerd door de modernistische esthetiek omarmt de mid-size fauteuil F506 een harmonieus samenspel van vloeiende rondingen en strakke lijnen, waardoor een uitnodigende zitervaring ontstaat die zowel royaal als eigentijds is.

Met zijn ergonomische silhouet, meesterlijke vakmanschap en herkenbare horizontaal gestoffeerde banen straalt deze draaifauteuil een allure uit die elke ruimte transformeert tot een oase van stijl en verfijning. Niet voor niets is in 2024 door Artifort de F506 weer in productie genomen met een lichte wijziging aan het stalen onderstel.

Hoewel deze fauteuil zijn oorsprong vond in een tijdperk van artistieke revolutie, is het nog steeds relevant en inspirerend in de moderne wereld. Dit meesterstuk behoort tot een onnavolgbare serie meubels die de befaamde ontwerper Geoffrey D. Harcourt RDI speciaal voor Artifort creëerde gedurende de jaren ’60, ‘70 en ‘80. Met zijn uitmuntende vakmanschap en grensverleggende visie ontwierp hij diverse typologieën meubels uit dezelfde gebogen zitschaal, waardoor comfortabele meubels met een zakelijk karakter zijn handelsmerk werd.

De schijf is aan de onderzijde standaard voorzien van een vilten ring om krassen op de vloer te voorkomen.

Voor het onderstel is er keuze uit maar liefst 33 kleuren. We hebben slechts een kleine keuze op de site staan. Bel ons voor alle mogelijkheden.

Afhankelijk van de gekozen stoffering zal na gebruik een bepaalde mate van plooivorming optreden. Dit is niet te voorkomen.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering (en leer) leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Geoffrey D. Harcourt RDI | 2024

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 74 cm
Diepte: 67 cm
Hoogte: 76 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht: 16 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen