Artifort Little Tulip fauteuil met draaimechanisme

€845,00 Excl. btw
€1.022,45 Incl. btw

Artifort Little Tulip fauteuil

De Little Tulip van Artifort. Elegantie ten top. Sierlijk, vloeiend, vrolijk, licht. Als een ontluikende bloem of een vriendelijke glimlach. Altijd even charmant. Prachtig aan een eettafel, inspirerend voor een vergaderruimte. De Little Tulip is een echte Artifort klassieker van ontwerper Pierre Paulin die al in 1965 werd uitgebracht, en blijft tot op vandaag de dag een tijdloze stoel.

De Little Tulip is leverbaar in vele verschillende stoffen, kleuren en ook in leer. De onderstellen worden geleverd in een verchroomde versie, maar kunnen ook worden geleverd in een poedercoat versie in vele kleuren. Hier hebben we slechts een selectie van op de site gezet. Deze stoel is uitermate geschikt als vergaderstoel, conferentiestoel, maar zeker ook als eetkamerstoel.

Van het onderstel zijn twee uitvoeringen leverbaar: een draaibare versie en een niet draaibare versie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Kijk zelf met AR (Augmented Reality) hoe de stoel in uw eigen omgeving staat. Scan de QR-code bij de afbeeldingen of klik op de knop "Bekijk in AR" en bepaal of hij past in uw interieur.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Pierre Paulin | 1965 (Reintroduction 2003)

Bekijk in AR

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

In de Artifort collectie vindt iedereen die waarde hecht aan vorm en functie een ontwerp dat zijn hart verovert. Voor altijd.

Breedte: 60 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 46 cm
Gewicht:
Materiaal: Bekleding Vyva Silverguard
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen