Driade Lord Yo stoelen / fauteuils

€265,00 Excl. btw
€320,65 Incl. btw
Artikelnummer: D16294A
Levertijd: Binnen 10 werkdagen

Driade Lord Yo stoelen

De Lord Yo van Philippe Starck voor Driade is een eenvoudig vormgegeven en zeer praktische armstoel. Al jaren een best-seller van Driade. De Lord Yo wordt gekenmerkt door zijn comfort, onderhoudsgemak en zijn zéér goede kwaliteit. 

Vele jaren geleden, was de Lord Yo stoel van Driade gewoon een gemakkelijke polypropyleen stoel met een aluminium structuur, maar nu is hij inmiddels een icoon. Erkend en herkenbaar, overal en door iedereen. Het kostte Philippe Starck de nodige hoofdbrekers voor het uitvoeren van zo'n bijzondere stunt, gebouwd met zachte rondingen en verhoogde rug, bijna een troon, en licht gebogen benen. Optioneel kunt u na denken om de Lord Yo te bedekken met een witte katoenen slipcover die in plaats van verbergt, onthult.

De Lord Yo stoelen van Driade zijn stapelbaar tot maximaal 4 stoelen. De Driade Lord Yo stoel is gemaakt van uiterst resistent materiaal en ideaal geschikt voor binnen- en buitengebruik (in de Horeca), perfect geschikt als terrasstoel. Leverbaar in 4 kleuren.

Alleen in sets van 4 stoelen te bestellen!

Design: Philippe Starck | 1994

Breedte: 62,5 cm
Diepte: 66 cm
Hoogte: 94,5 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 7,3 kg
Materiaal: Aluminium, Polypropyleen.
Aanvullende informatie: Geschikt voor buiten gebruik, stapelbaar tot maximaal 4 stoelen
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen