Driade

Het Italiaanse design merk Driade is een esthetisch laboratorium op zoek naar schoonheid in de leefruimte. De uitgebreide Driade-catalogus bevat meubels voor huis, tuin en openbare ruimtes. Kunstwerken en objecten voor dagelijks gebruik, zielen die elkaar harmonieus op elkaar afstemmen. dit alles maakt Driade uniek in de ontwerpwereld. Het esthetische laboratorium is het resultaat van de wens om experimenten in in massa geproduceerde producten te introduceren. De zoektocht naar creativiteit in elk product vormt de missie van de onderneming zelf. Driade maakt producten die uniek, eclectisch, excentriek maar tegelijkertijd elegant, tijdloos en bovenal vrolijk zijn. Binnen deze alchemie van uitdrukkingsmiddelen en gewaarwordingen vindt iedereen een Driade die op hem lijkt.

De kunst van het leven is gebaseerd op het idee dat eclecticisme, mix van culturen, nieuwsgierigheid en verrassing de ware essentie van onze tijd zijn.

Een neiging om te luisteren, een staat van alertheid, een aandacht om de signalen van buitenaf te registreren en deze vervolgens te vertalen in dagelijkse producten.

Permeabel zijn voor verschillen maakt een Driade-project een project dat open staat voor de toekomst. Driade ontkent de vlakheid van de globalisering, maar begrijpt de frisheid die ontstaat door de vermenigvuldiging van plaatsen en de ontwikkeling van ideeën.

Omdat de Driade collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.