Driade Cocky lounge fauteuil / stoel

€4.900,00 Excl. btw
€5.929,00 Incl. btw
Artikelnummer: D91102B456G80
Levertijd: 4 weken

Driade Cocky designstoel, fauteuil

Sfera Ebbasta personaliseert de Cocky van Driade, een over-the-top fauteuil die alleen hoog kan vliegen. Het onbewuste verlangen om te vliegen dat mensen verbindt, moet altijd worden gecombineerd met het vermogen om een prooi te grijpen dat kenmerkend is voor de edelste vogels. De door Sfera Ebbasta bedachte fauteuil probeert deze twee zielen samen te brengen door middel van armleuningen die zich ontvouwen als vleugels en een gepolijste, met goud afgewerkte klauwvoet van een arend.

"Ik ben blij dat ik mijn artistieke visie naar de designwereld kan brengen. Degenen die mij kennen weten hoe belangrijk stijl voor mij is en een kunstenaar moet tegenwoordig 360 graden kunnen zijn." Sfera Ebbasta

Fauteuil met structuur in zacht polyurethaan, armleuningen, verstelbare rugleuning en hoofdsteun, bekleding in lang imitatiebont, stijve polyurethaan basis met gepolijst goud sputteren afwerking.

Design: Sfera Ebbasta | 2022

Over de designer:

Sfera Ebbasta alias Gionata Boschetti, is een van de bekendste Italiaanse rappers. In 2012 vormde hij het collectief Billion Headz Money Gang, beter bekend onder de afkorting BHMG. In 2016 behaalde zijn album Sfera Ebbasta een overweldigend succes dat werd bekroond met drie platina platen. Tot op heden is Sfera Ebbasta de onbetwiste verkooprecordhouder in Italië waar hij allerlei records heeft gehaald en is hij een naam op het wereldtoneel dankzij samenwerkingen met de meest succesvolle namen uit de internationale scene.

Breedte: 90 - 143 cm
Diepte: 70 - 130 cm
Hoogte: 73 cm
Zithoogte:
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen