Artifort Muse sofa

€3.900,00 Excl. btw
€4.719,00 Incl. btw
Artikelnummer: Muse bank
Levertijd: 6 weken

Artifort Muse driezitsbank

De Muse sofa van het Nederlandse designmerk Artifort, ontworpen door de Zweedse ontwerpster Monica Förster, is een prachtig meesterwerk in eenvoud, die deze visie naadloos omarmt. Met een uitzonderlijk comfort nodigt de Muse bank uit tot goede gesprekken en ontspanning, in zowel openbare ruimtes als bij u thuis. Dit sociale meubel met een lichte en zachte esthetiek is bedoeld om veelzijdig te zijn in diverse ruimtes. De elegante boogvormige rug die delicaat balanceert op de zitting van de bank getuigt van de vindingrijkheid van het ontwikkelingsteam van Artifort.

‘We zagen een zeer sculpturale bank met een gebogen, boogvormige rug voor ons', legt Monica Förster uit. 'De materiaalsamenstelling van de bank is ingetogen, maar van zeer hoge kwaliteit. Met een klassieke opbouw van een stalen binnenframe met Nosag-vering en vormschuim, kan de wereldberoemde strakke stoffeerkwaliteit van Artifort op deze bank worden toegepast. De lange open rug en de delicate verbinding met de zitting geven de indruk dat de rugleuning een boog is die lichtjes balanceert op de zitting, vergelijkbaar met het concept van de Suit stoel voor Artifort. De opening in de rug is niet zo groot dat sierkussens er tussendoor kunnen vallen, maar groot genoeg om een zeer elegante, sculpturale bank te creëren die in elke context past. De vloeiende en zachte rondingen creëren een uitnodigende sfeer, waardoor Muse een perfect middelpunt vormt voor elke omgeving. Muse is een eigentijdse ode aan de zachte, organische Artifort designs uit de jaren ‘60 en ‘70.’

De bank heeft een zithoogte van 45 cm. Het frame bestaat uit een metalen onderstel dat is afgewerkt in een poedercoat kleur en is standaard voorzien van vloerdoppen met vilt. Wij hebben slechts een paar kleuren op de site gezet. Bel voor meer kleuren. Optioneel is een bijpassende hocker te bestellen. Deze heeft een zithoogte van 40cm.

Afhankelijk van de gekozen stoffering zal na gebruik een bepaalde mate van plooivorming optreden. Dit is niet te voorkomen.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden qua stoffering.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Monica Förster | 2024

Over Artifort:

Art en Comfort is waar het wereldberoemde Artifort voor staat. Tijdloos design. Toonaangevend.

Het Nederlandse Artifort produceert onderscheidende, comfortabele en functionele meubels sinds 1890. Iconische klassiekers van designers zoals Kho Liang Ie, Pierre Paulin en Geoffrey D. Harcourt RDI legden het fundament van Artifort. De huidige generatie van gerenommeerde top designers zoals Patrick Norguet, Khodi Feiz, René Holten en Monica Förster zetten het Artifort DNA voort. De gehele Artifort collectie wordt gekenmerkt door innovatief, kleurrijk en tijdloos design met haar herkenbare vormgeving. Door vakmanschap en hightech productietechnieken toe te passen, maakt Artifort duurzame kwaliteitsmeubels voor deze en volgende generaties.

Breedte: 236 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 81 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 82 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen