Fredericia Calmo leren bank

€7.209,00 Excl. btw
€8.722,89 Incl. btw
Artikelnummer: MODEL 5652
Levertijd: 6 - 8 weken

Fredericia Calmo bank

De Calmo 2-zits bank van Fredericia biedt een ruim gevoel van gezelligheid, waar rechte lijnen samenkomen met discrete gebogen details. Comfortabele kussens maken het plaatje compleet in deze ingetogen uitdrukking van elegantie.

De Calmo bank weerspiegelt de erfenis van bankexpertise in een frisse typologie, van de Portugese ontwerper Hugo Passos. Hij is er vast van overtuigd dat "ontwerpen hun doel moeten dienen en u vooral plezier moeten bezorgen." Het resultaat is een archetypische bank die onze rationele benadering van vormen die de functie volgen, omarmt - gebalanceerd door een subtiele styling die de serie nog meer internationale aantrekkingskracht geeft.

De goed doordachte constructie van Calmo verwijst naar onze erfenis van bankontwerp en weerspiegelt onze decennialange kennis en garandeert het grootste comfort voor de komende decennia. Het zitcomfort van Calmo heeft zelfs een grondige analyse ondergaan, waarbij rekening is gehouden met de modernste manieren waarop mensen tegenwoordig banken gebruiken. De diepte van de zitting is gekalibreerd om de bank geschikt te maken voor werken op een laptop en voor gezelligheid, met voldoende ruimte om een ​​comfortabele, rustgevende ervaring te bieden. Tegelijkertijd biedt de bank voldoende ondersteuning voor een zittend gesprek, achterover leunen en ontspannen.

Calmo is onberispelijk vervaardigd, waarbij het frame strak gestoffeerd is, terwijl de losse vulkussens contrast en een ongedwongen gevoel toevoegen aan de formaliteit van de bank. Praktisch gezien hebben de kussens, wanneer ze zijn gestoffeerd met stof, aan beide zijden textiel. Om de look nog langer te maken, kunnen de kussens worden omgedraaid voor een gelijkmatiger patina in de loop van de tijd.

Verkrijgbaar in een reeks maten en varianten, intrinsiek aan het Calmo-concept is de keuze van een chaise longue die aan beide uiteinden kan worden geïntegreerd. Een comfortabele stoel of voetenbank of beide, om een ​​meer uitgebreide bankomgeving te creëren. Allerlei componenten die je eenvoudig samen kunt configureren. In overeenstemming met Calmo's informele maar eigentijdse, rustige manier van doen.

Optioneel zijn bij de bank een set van 3 losse kussens te bestellen om het zitcomfort nog verder te verhogen.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. 

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Hugo Passos | 2019

Breedte: 200 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 75,5 cm
Zithoogte: 41 cm
Gewicht: 64 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen