Audo Eave sofa modulaire bank

€3.974,00 Excl. btw
€4.808,54 Incl. btw
Artikelnummer: 9975002
Levertijd: 6 - 8 weken

Audo Eave modulaire bank

Geïnspireerd door architectuur Eave Modular Sofa ontleent zijn naam aan "eaves" - de onderranden van het dak die over een muur hangen. Het onderscheidende detail van de bank zijn de interne "overkappingen" - gebogen gestoffeerde armleuningen die de bank zijn expressieve karakter geven. De Eave modulaire bank van Audo is een perfecte mix van stijl en comfort, is een royale bank die eigenaren zal aanmoedigen om te ontspannen. De zithoek is ook ideaal voor kantoren of openbare ruimtes, waardoor de gebruiker actief bezig kan zitten met het werk. Bepaal uw eigen configuratie die bij uw ruimte past.

De Eave bank is opgebouwd uit hoekstukken en tussenstukken. Wij hebben er voor gekozen om hier alleen een tweezits en driezits oplossing aan te bieden. Uiteraard kunnen wij elke vorm leveren.

Omdat deze bank in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar zijn hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen en maten. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden en kleuren/stoffen van deze bank op 088 - 638 23 57.

Design: NORM ARCHITECTS

Breedte: 172 cm - 247 cm
Diepte: 86 cm
Hoogte: 70,5 cm
Zithoogte: 40,5 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen