Audo

Ontwikkeld door het samenbrengen van de merken Menu, Audo en by Lassen, weerspiegelt Audo Copenhagen zowel een eeuw van Deense designtraditie als een moderne, globale kijk die voortdurend zal uitbreiden en evolueren.

Onze meubels, verlichting en interieuraccessoires worden gevormd door doelgerichte details, hoogwaardige materialen en menselijke behoeften, die hand in hand gaan met ons streven naar sterke, langdurige verbindingen en partnerschappen.

Niets is kostbaarder dan menselijke verbinding. Waar er ruimte is, is er altijd een mogelijkheid voor een gemeenschap. Elk Audo ontwerp is gemaakt om een functie te dienen met een diepe vorm en gevoel, zodat ieder van ons een gevoel van gemeenschap kan creëren, waar we ook zijn in de wereld. Door historische en hedendaagse ontwerpen te mixen en te combineren met persoonlijke herinneringen, creëert ieder van ons unieke interieurlandschappen waar het leven zich ontvouwt en de toekomst wordt geboren. Onze zoektocht naar het creëren van een gemeenschapsgevoel geeft een hogere waarde aan de objecten en ruimtes die we bewonen. Een gevoel van gemeenschap stelt ons in staat om beter te creëren.

Sinds mei 2022 maakt Audo Copenhagen deel uit van Design Holding, een toonaangevende wereldwijde high-end designgroep met een aantal gerenommeerde merken in de wereld van luxe meubilair en verlichting, met een Europees cultureel erfgoed.

Met als doel "We design for a beautiful life" ontwerpt de groep voor de planeet, mensen en cultuur. De Groep omvat B&B Italia, Flos, Louis Poulsen, Arclinea, Maxalto, Azucena, FENDI Casa, Audo en Lumens. Design Holding is gezamenlijk eigendom van de wereldwijde investeringsmaatschappijen Investindustrial en Carlyle.