Audo Harbour Lounge Chair stoel

€1.514,00 Excl. btw
€1.831,94 Incl. btw
Artikelnummer: 9255120
Levertijd: 6 - 8 weken

Audo Harbour Lounge Chair

De Harbour lounge stoel van het Deense design merk Audo. Een sculpturaal stuk met een minimalistische expressie, de solide maar lichtgewicht constructie behoudt alle kenmerken van zijn voorgangers, terwijl het ontspannen comfort toevoegt aan de collectie. Geplaatst op een massief houten frame, behoudt de gestoffeerde schaal met zacht gebogen zijkanten en een schuine rugleuning het gevoel te worden gewiegd en ondersteund, terwijl het uitnodigt tot volledige ontspanning.

De nieuwe Harbour Lounge Chair heeft een minimalistische uitstraling. Rustend op een massief houten frame, aangeboden in natuurlijk, donker gebeitst of zwart eiken en walnoot, is de omhullende schaal verkrijgbaar in een reeks tactiele maar duurzame stoffen in eigentijdse kleurstellingen. Het lage frame heeft afgeronde poten en subtiele schrijnwerkdetails, en de royale schaal heeft een brede rugleuning, gebogen voor comfort en ondersteuning van het lichaam, terwijl het ruimte biedt om te ontspannen. Ideaal om in te ontspannen na een lange dag, het beschikt over de karakteristieke gebogen armleuningen van de collectie en een luxe extra grote zitting compleet met een bijbehorend kussen.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren. Klik HIER voor alle mogelijkheden.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: NORM ARCHITECTS

Breedte: 76 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 43 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen