Thonet 119 loungefauteuil

€1.035,00 Excl. btw
€1.252,35 Incl. btw
Artikelnummer: 119 MF

Thonet 119 stoel

Natuurlijke materialen als gebogen hout en gevlochten riet en een vorm die is gereduceerd tot de essentie: loungestoel 119 van Sebastian Herkner is een echte Thonet. Alleen of als duo in de woonkamer als elegante aanvulling op een bank, in loungezones
van hotellobby‘s of in moderne kantoren – de 119 komt in uiteenlopende situaties tot zijn recht. De brede, licht hellende rugleuning en diepe zitting die in een hoek van 5,5 graden naar achteren helt staan garant voor een ontspannen zithouding.

Voor nog meer comfort zorgt een los verkrijgbaar zitkussen, dat aan de achterpoten van de loungestoel kan worden bevestigd. De vorm van de stoelpoten – aan de achterkant afgerond en aan de voorkant licht hoekig – herhaalt de hoefijzervorm van de zitting. Net als bij de 118 wordt ook bij de 119 de zitting omsloten door een frame van gebogen hout.

De Thonet 119 loungefauteuil is verkrijgbaar met een zitting van gevlochten riet of van voorgevormd multiplex. De loungestoel is verkrijgbaar in diverse kleuren beits en hoogglanslak. De stoel wordt standaard geleverd met kunststof glijders.

Neem voor het kussen contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Design: Sebastian Herkner | 2021

Breedte: 68 cm
Diepte: 62 cm
Hoogte: 77 cm
Zithoogte: 41 cm
Gewicht: 6 kg - 7,2 Kg
Materiaal: Beuken, Zitting van gevlochten riet., versterkt met kunststof weefsel, of houten zitting.
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen