Audo Co Dining Chair stapelbare stoel

€299,00 Excl. btw
€361,79 Incl. btw
Artikelnummer: 1160849 - 1161539 - 1160039
Levertijd: 6 - 8 weken

Audo Co Dining Chair stoel

Samen, wederzijds, gemeen: de woorden die het voorvoegsel 'co-' definiëren, vormen de kern van ons nieuwe Co Chair-ontwerp. Ontworpen in samenwerking met The Office Group en Norm Architects, past de multifunctionele stoel zich aan aan een breed scala aan behoeften en interieurstijlen. Het gaat in op de uitdagingen op het gebied van ruimte en ontwerp die worden gedeeld door zowel privé als openbare ruimtes, waardoor het net zo aantrekkelijk is in huizen als in gedeelde ruimtes zoals conferenties, directiekamers en touch-down co-working lounges.

Voortbouwend op de uitgebreide kennis van The Office Group over werkplekbehoeften, combineert de Co Chair van Audo een lichtgewicht, strak profiel met een geweldig zitcomfort - en de mogelijkheid om tot 12 tot 15 stoelen in een compacte toren te stapelen. Esthetisch gezien brengen de voorgevormde vorm en warme materialen van het ontwerp het kenmerkende, mensgerichte minimalisme van Norm Architects naar residentiële en horecatoepassingen. De veelzijdigheid van het ontwerp is het resultaat van een doordachte constructie en een breed scala aan materialen: met tal van fineerafwerkingen en bekledingsopties om uit te kiezen, is de Co Chair eenvoudig aan te passen om de gewenste expressie en ervaring te creëren.

De stoel onderscheidt zich door een brede fineerrug, waarvan de verhoudingen bewegingsvrijheid mogelijk maken en maximaal comfort bieden. Comfort leidde ook tot het ontwerp van de rugleuning, die is gepositioneerd en onder een hoek staat voor uitzonderlijke ondersteuning. Het slanke maar robuuste gepoedercoate zwarte stalen frame van de Co Chair definieert het intrigerende geometrische silhouet - en levert een hoge duurzaamheid. Optionele armleuningen van fineer die een extra esthetische en functionele dimensie toevoegen, dienen zowel voor extra comfort als voor het ophangen van de stoel van de vloer voor eenvoudige reiniging.

Klik HIER voor de folder.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Norm Architects & Els Van Hoorebeeck

Breedte: 52 cm
Diepte: 50,5 cm
Hoogte: 80 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht: 8 kg - 12 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen