366 Concept Fox 2 zitsbank losse kussens

€1.770,00 Excl. btw
€2.141,70 Incl. btw
Artikelnummer: Fox loft bank losse kussens
Levertijd: 5 weken

366 Concept Fox 2 zitsbank

De Fox retro lounge 2 zitsbank van 366 Concept , ontworpen in de jaren 60, wordt vaak als de op één na meest bekeken populair stuk Pools meubilair uit het midden van de vorige eeuw, afgezien van de 366. Het exclusieve houten ontwerp en een buitengewoon comfortabele bank waren ooit de trots van elke Poolse club en restaurant. De originele houten opengewerkte structuur maakt hem lichtgewicht en compact. Eigentijdse heruitgave door 366 Concept - Retro Furniture is gemaakt van topkwaliteit met de hand geselecteerd massief essenhout en afgewerkt met koperen details, waardoor het product een touch van luxe krijgt.

Dankzij de unieke stoffencollectie, kunt u uw interieur verlevendigen met de onnavolgbare vormen en kleuren. De collectie is gebaseerd op zorgvuldig geselecteerde stoffen en kleuren, zodat elk meubelstuk, ondanks de veranderende mode, jarenlang plezier blijft geven. In plaats van het interieur te domineren, zal deze bank dienen als de perfect accentstuk.

Deze bank met jaren 60 look is gemaakt van massief essenhout van topkwaliteit, gekleurd in 5 verschillende kleuren. Het is gecoat met ecologische mat watergedragen vernis. Het hout wordt met de hand geselecteerd door een specialist om ervoor te zorgen dat alle onderdelen overeenkomen met het frame.

Klik HIER voor de folder.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Design: Henryk Lis | 1960’s / 2017

Breedte: 120 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht:
Materiaal: essenhout
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen