Interstuhl

Het Duitse Interstuhl is een onafhankelijk familiebedrijf. De onafhankelijkheid van het bedrijf, met zijn op ambacht gebaseerde tradities en de nadruk op een persoonlijke relatie met klanten en handelspartners zijn wezenlijke onderdelen van Interstuhl.

Interstuhl produceert prachtige design bureaustoelen zoals de Silver en praktische design conferentiestoelen zoals de veelzijdige MOVYis3. Maar ook de net nieuwe kruk UPis1 met al zijn frisse kleuren komen van Interstuhl. Verder maken zij natuurlijk ruime design vergadertafels en modulaire banken, zoals de Tangram serie.En ook aan ergonomie is gedacht met de handige en veelzijdige Kinetic sta-krukken met de bijbehorende Kinetic statafels met opklapbaar blad. 

Omdat de Interstuhl collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.