Interstuhl Joyce JC216 bureaustoel

€749,00 €545,00 Excl. btw
€659,45 Incl. btw
Artikelnummer: JC216

Interstuhl Joyce JC216 bureaustoel Actiemodel

Of er nu in een open kantoor of in een individueel kantoor wordt gewerkt: Wanneer het erom gaat geconcentreerde werkprocessen te ondersteunen, focust JOYCEIS3 zich volledig op de mens. De flexibele draaistoel plaats de individuele behoeftes en wensen van zijn gebruiker in het middelpunt. Hij biedt omvangrijke mogelijkheden om combinaties te creëren van diverse rugleuning varianten, stoffering en kleuruitvoeringen.

Dit speciale Joyce actiemodel van het Duitse Interstuhl is standaard uitgerust met 4D armleuningen, zitting in verschillende kleuren Era stof, netbespanning en frame kleur in zwart, zitdiepte verstelling en een verstelbare lendensteun. Het model met zwarte bekleding is uit voorraad leverbaar. Andere kleuren hebben een levertijd van 5-6 weken. Optioneel is de stoel uit te rusten met NPR armleggers.

Ook optioneel: FLEXTECH!! FLEXTECH wordt altijd gebruikt in combinatie met de hoogwaardige synchrone mechanismen van Interstuhl. FLEXTECH voegt nog meer dimensies toe aan de uitstekende ergonomische eigenschappen van elke stoel: stoelen volgen hun eigenaar permanent en helpen mensen tegelijkertijd om altijd in beweging te blijven. Meerdere studies (bijv. van het Fraunhofer IAO of de Faculteit Sportgeneeskunde van de Universiteit van Tübingen) laten zien hoe belangrijk lichaamsbeweging is om de gevaren van veel zitten effectief tegen te gaan. Reeds twee uur lichte lichamelijke inspanning per dag zijn voldoende om de nadelige gevolgen van veel zitten te compenseren. Met FLEXTECH vindt een waardevol gedeelte van deze activiteit al tijdens het zitten plaats. Bekijk de video onder aan de pagina o te zien FTLXTECH het werkt.

Wilt u alle mogelijkheden van de Joyce stoel bekijken klik dan op de brochure hieronder of bel ons voor meer informatie of voor een afspraak: tel 088 - 638 23 57

Folder:

Breedte: 50 cm
Diepte: 72,5 cm
Hoogte: 117 cm
Zithoogte: 42 cm - 53 cm
Gewicht: 16 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen