Interstuhl Vintage bureaustoel, middelhoog model net

€1.692,00 Excl. btw
€2.047,32 Incl. btw
Artikelnummer: 17V7 + ring armleggers
Levertijd: 5 - 6 weken

Interstuhl Vintage middelhoge bureaustoel met netbespanning

Het elegante VINTAGEis5 assortiment van Interstuhl creëert een nieuwe dimensie van stijl. Het is een unieke combinatie van elegantie, intelligentie en overtuiging. Onze passie voor techniek toont een nieuwe tijdgeest; efficiency blijkt in innovatie, onafhankelijk van tijd en ruimte. De innovatieve Vintage bureaustoel familie brengt design en techniek in perfecte harmonie. Hij is nu al bekroond met de German Design Award "Winner 2017".

De Vintage ergonomische bureaustoelen / directiestoelen bieden wij hier aan in de leersoort Ascot. Standaard wordt de stoel geleverd met een zwart voetenkruis. Optioneel is de stoel leverbaar met een verchroomd voetenkruis. Standaard wordt de stoel geleverd met "Smart motion technology", zitdiepte-verstelling en flexibele zitneiging verstelling. Tevens heeft de stoel standaard een gepolijste ring-armlegger. In deze configuratie wordt de stoel geleverd met een lederen zitting.

Deze design bureaustoel is leverbaar in veel meer kleuren en stof soorten. Alles weten over deze lijn stoelen? Klik dan hier voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden en andere kleuren/stoffen van deze stoel op 088 - 638 23 57.

Design: Volker Eysing

Breedte: 54,5 cm
Diepte: 60 cm
Hoogte: 113,5 cm
Zithoogte: 40 cm - 52 cm
Gewicht: 18,5 kg
Materiaal: Aluminium, leren zitting, netbespanning op rugleuning
Aanvullende informatie:
Garantie: 10 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen