Bulo Pub&Club design bureaustoel

€1.995,00 Excl. btw
€2.413,95 Incl. btw
Artikelnummer: CLBTO412
Levertijd: 3 - 4 weken

Bulo Pub&Club gestoffeerde bureaustoel

Met zachte kussens en brede armleuningen overstijgt Pub&Club van het Belgische design merk Bulo het functionele aspect van de bureaustoel naar luxueus comfort en speelse esthetiek. Pub & Club is het perfecte tegengif voor de starre technische bureaustoel en maakt werken gezellig en warm met een vleugje lounge.

Deze bureaustoel wordt geleverd met een schuivende zitting, waardoor een optimale zitdiepte kan worden bereikt. Verder wordt de stoel geleverd met een synchroon mechanisme wat automatisch aanpast aan het lichaamsgewicht. Natuurlijk is de zitting in hoogte te verstellen om comfortabel achter je werkplek te zitten. De handels om de stoel in te stellen worden geleverd in prachtig glanzend porselein.

Buiten het hier getoonde model is de stoel ook leverbaar zonder armleggers en in een uitvoering met glijders in plaats van wielen onder het frame. Ook is een uitvoering leverbaar met een 4-poots onderstel in plaats van het hier getoonde 5-poots onderstel.

Klik HIER om een beter kijk op de door ons gekozen kleur te krijgen.

Omdat de keuze qua stoffering zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechte een klein deel ven de mogelijke stofferingen op de site te zetten. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden. 

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Luc Vincent 

Over het merk: Een familiebedrijf met showroom en productie in Mechelen, historisch bekend als de meubelstad van België, dat lokaal design aanmoedigt door een mooie portfolio van Belgisch design door samen te werken met Belgische ontwerpers en architecten zoals: Vincent Van Duysen, Léon Stynen, Claire Bataille en Paul ibens, Alain Berteau en vele anderen.

De fylosofie van Bulo: Verandering en evolutie zijn onvermijdelijk. Tegenwoordig is de grens tussen werkruimte en woning vervaagd. Kantoren integreren huis- en horeca-elementen in het werklandschap, en huizen hebben nu kantoorcomponenten omdat onze manier van werken vloeiender en mobieler is geworden, en minder conventioneel.

Bovendien hebben mensen steeds meer vertrouwen in het maken van hun eigen esthetische en ergonomische keuzes. Met de vooruitgang in wetenschap en technologie erbij worden de veranderingen alleen maar groter. Bij Bulo verwelkomen we verandering als een uitdaging om onze eigen ontwerphorizon te verbreden en als een kracht om innovatie te inspireren.

Breedte: 56 cm
Diepte: 49,5 cm
Hoogte: 86 cm - 99 cm
Zithoogte: 40 cm - 53 cm
Gewicht:
Materiaal: Aluminium gepolijst, aluminium verchroomd, leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen