Luxy Ikigai ergonomische bureaustoel

€653,00 Excl. btw
€790,13 Incl. btw
Artikelnummer: 4IKGI06
Levertijd: 3 - 4 weken

Luxy Ikigai design bureaustoel

Ikigai is een Japanse term die verwijst naar een evenwichtige levensstijl.

De Ikigai bureaustoel van het Italiaanse designmerk Luxy: waar passie, missie, beroep en roeping elkaar kruisen. Ikigai is ontworpen rondom de mens met elegantie en eenvoud. Ikigai is urban en minimalistisch, geschikt om overal te werken. Deze taakstoel is in hoog verstelbaar, is uitgerust met een lendensteun en een  synchroon mechanisme met verschuifbare zitting en  4D armleuningen. Het onderstel is leverbaar in nylon of aluminium, uitgerust met 65mm wielen.

De rugleuning is voorzien van een luchtige mesh netbespanning, die in veel kleuren leverbaar is. De zitting is gestoffeerd. Omdat hier zeer veel in mogelijk is, hebben we een keuze gemaakt. Uiteraard leveren we alle mogelijkheden.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering in onze winkel te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57. Of klik HIER voor een vrijblijvende offerte.

Design: Luxy R&D

Breedte: 67 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 102 cm - 115 cm
Zithoogte: 46 cm - 59 cm
Gewicht:
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen