Bulo

Het Belgische design meubel merk Bulo creëert meubelen die meer bieden dan de invulling van louter functionele behoeften en die bijdragen tot de kwaliteit van de leef-en werkomgeving. De ontwerpstudio staat garant voor tijdloos design en duurzaam ontworpen producten. Het bedrijf uit Mechelen werd in 1963 opgericht door Walter Busschop die een rijdend hangmappen wagentje op de markt bracht. Sindsdien groeit Bulo uit tot een internationale speler met een brede waaier aan producten en mogelijkheden. De samenwerking met externe ontwerpers uit binnen- en buitenland zorgt voor een veelheid aan benaderingen. De link met de fabricage is dichtbij: in het fineeratelier van zusterbedrijf Bosq worden alle meubelen met kunde en liefde voor het vak op maat vervaardigd. 

Bulo levert onder andere: design bureaus, management bureaus, modulaire design kasten, modulair uitbreidbare design tafels, hippe design stoelen, enz.

Vanwege de uitgebreide collectie hebben we niet alle artikelen op de site gezet. Uiteraard leveren wij alle modellen in alle varianten. Bel on voor informatie of een vrijblijvende afspraak op 088 638 23 57.