Bulo DAN bureaueiland met vaste kast

€6.270,00 Excl. btw
€7.586,70 Incl. btw
Artikelnummer: DC4D3016 + DD0S1616
Levertijd: 8 weken

Bulo DAN bureaueiland met kast

Werk laat zich vandaag niet meer beperken in ruimte, tijd of plaats; het gebeurt gewoon. De collectie DAN gedijt in deze evolutie naar meer informele, flexibele werkplekken en werd ontworpen met als enig doel een multifunctionele en aangename werkomgeving te creëren. In essentie is DAN van Bulo een modulair design bureau en opberg systeem. Hierdoor kan dit bureaueiland eenvoudig worden uitgebreid per twee werplekken. Ook later kunnen eenvoudig werkplekken worden toegevoegd. De constructie is gebaseerd op traditioneel Japans schrijnwerk. Het bestaat uit houten ladders en traversen met metalen connectors. De naam DAN betekent 'level' in de Japanse krijgskunst en verwijst naar de ladder.

Omdat DAN volledig modulair is, kunnen kasten en bureaus moeiteloos worden geïntegreerd. Wij hebben als voorbeeld één configuratie op de site gezet. Alles is mogelijk: meer bureaus, meer kasten, lager, hoger enz. De werkbladen worden aangeboden in 4 kleuren melamine, en optioneel in essenhout. Buiten de op de site aangeboden maten zijn er nog veel meer maten in lengte en breedte mogelijk!

De DAN collectie is zeer uitgebreid en bestaat verder uit o.a. werkeilanden, vergadertafels, kasten en opbergsystemen. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Bulo Designers

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 160 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: 18 mm melamine of essen fineer blad, massief essen frame, metalen connectoren
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen