Bulo DAN design bureau

€1.245,00 Excl. btw
€1.506,45 Incl. btw
Artikelnummer: DD0S1608
Levertijd: 8 weken

Bulo DAN bureau

Werk laat zich vandaag niet meer beperken in ruimte, tijd of plaats; het gebeurt gewoon. De collectie DAN gedijt in deze evolutie naar meer informele, flexibele werkplekken en werd ontworpen met als enig doel een multifunctionele en aangename werkomgeving te creëren. In essentie is DAN van Bulo een modulair design bureau en opberg systeem. De constructie is gebaseerd op traditioneel Japans schrijnwerk. Het bestaat uit houten ladders en traversen met metalen connectors. De naam DAN betekent 'level' in de Japanse krijgskunst en verwijst naar de ladder.

DAN is een milieuvriendelijke collectie. De structuur wordt gemaakt uit CO2 neutrale, FSC gecertificeerde, massieve es van Europese origine. De bladen worden uit gelamineerde, FSC gecertificeerde, spaanplaat gemaakt en zijn CO2 neutraal. Het FSC gecertificeerd fineer is van Europese origine. De connectors worden gemaakt van gerecycleerd aluminium. Dit vermindert de CO2 uitstoot met 80% vergeleken met het gebruik van nieuw aluminium. De werkbladen worden aangeboden in 4 kleuren melamine, en optioneel in essenhout.

De DAN collectie is zeer uitgebreid en bestaat verder uit o.a. werkeilanden, vergadertafels, kasten en opbergsystemen. Klik HIER voor een impressie van de mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Bulo Designers

Breedte: van 160 cm tot 220 cm
Diepte: 80 cm - 90 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: 18 mm melamine of essen fineer blad, massief essen frame, metalen connectoren
Aanvullende informatie: Optioneel essen fineer blad leverbaar
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen