Bulo Kei design bureau

€1.415,00 Excl. btw
€1.712,15 Incl. btw
Artikelnummer: KEIBTLFI17*
Levertijd: 8 weken

Bulo Kei designbureau

Kiezelstenen op het strand of de oevers van de rivier zijn onregelmatig en willekeurig maar toch passen ze bij elkaar en horen bij elkaar. Dit is het concept dat het modulair bureau systeem Kei van Bulo "geïnspireerd" heeft. De elementen kunnen op allerlei verschillende manieren worden geconfigureerd en maakt het gemakkelijk om opnieuw te configureren, omdat het vrij is van een recht uitgelijnde opstelling. Kei creëert een organisch landschap als hij bij elkaar wordt gegroepeerd of gebruikt wordt als een individuele vorm. De tafelbladen zijn van MDF gemaakt met poedercoating of fineer en de frames zijn verkrijgbaar in chroom of koffiebonen-lak.

Optioneel is dit directiemeubilair nu ook te krijgen met hoogte instelling. De hoogte kan dan variëren van 62 to 85 cm. Wat het bureau tot een prachtig zit-sta bureau maakt.

De Kei wordt geleverd met een prachtige kabeldoorvoer van porselein of met een "gewoon" ronde kabeldoorvoer. De breedte van het bureau is 170 cm, 200 cm of zelfs 230 cm. Kijk bij het bestellen dus goed welke vorm en kabeldoorvoer u exact wenst. Optioneel is ook een bijpassende bijzettafel leverbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten.

Klik HIER voor de folder.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Bulo Designers

Breedte: 170 cm - 200 cm - 230 cm
Diepte: 88,5 cm - 100 cm
Hoogte: Vast: 75 cm; instelbaar: 62 - 85 cm
Gewicht: kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie: Hoogte instelling manueel
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen