Bulo DAN ping pong tafel / vergadertafel

€3.220,00 Excl. btw
€3.896,20 Incl. btw
Artikelnummer: DP0D2715
Levertijd: 8 weken

Bulo DAN vergadertafel / ping pong tafel

Werk wordt niet meer beperkt door ruimte, tijd of plaats, het gebeurt gewoon. DAN gedijt bij deze verschuiving naar meer informele, flexibele werkplekken en is ontwikkeld met als enige doel het creëren van multifunctionele en plezierige werkomgevingen te creëren. DAN is in essentie een modulaire collectie. De constructie is gebaseerd op traditioneel Japans schrijnwerk. Het bestaat uit massief essenhouten ladders en balken en aluminium verbindingsdelen. De naam DAN, wat 'niveau' betekent in de Japanse vechtkunst, verwijst naar het laddersysteem.

DAN is een milieuvriendelijke collectie. De structuur is gemaakt van CO2-neutraal, FSC-gecertificeerd massief essenhout essenhout van Europese oorsprong. De bladen en planken zijn CO2-neutraal. Ze zijn gemaakt van gelamineerd FSC-gecertificeerde spaanplaat. Het FSC-gecertificeerde fineer is van Europese oorsprong. De verbindingsstukken in zwart of rood zijn gemaakt van gerecycled aluminium dat de CO2-uitstoot met 80% vermindert in vergelijking met nieuw aluminium.

Serieus vergaderen en daarna lekker ontspannen. Dan biedt de DAN ping pong tafel van Bulo uitkomst. Deze prachtige houten tafel is gemaakt als vergadertafel, met twee extra toevoegingen: een ping pong net en hij heeft de officiële olympische bladafmetingen: 274 cm breed x 152,5 cm diep. Het blad is gemaakt van HPL.

Klik HIER voor een impressie van alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Bulo designers

Breedte: 274 cm
Diepte: 152,5 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht:
Materiaal: 18 mm melamine of essen fineer blad, massief essen frame, metalen connectoren
Aanvullende informatie: Officiële olympische bladafmetingen, afneembaar net
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen