Ultom Nesi luxe bureaustoel met houten rug

€2.677,00 Excl. btw
€3.239,17 Incl. btw
Artikelnummer: NE02
Levertijd: 4 weken

Ultom Nesi design bureaustoel

Nesi - de bureaustoel voor managers van het Italiaanse design merk Ultom die is ontworpen om de identiteit en waarde van de werkomgeving te consolideren. Het ontwerp is geïnspireerd op modellen die concrete referentiepunten zijn geworden in de geschiedenis van design en het woord zelf helpen definiëren. Nesi geeft een gevoel van compleetheid aan uw kantoormeubilair omdat het dezelfde afwerking heeft als het bureau en de opbergmeubelen van bijvoorbeeld de Modi en Taiko lijn.

Bij het kiezen van een bureaustoel was het vaak onvermijdelijk om oplossingen te accepteren die bijna overeenkwamen met de stijl van de bureaumeubelen, maar die eigenlijk een soort compromis waren.
Nesi weigert dergelijke compromissen, met deze bureaustoel die perfect past bij je inrichtingsstijl. Aandacht voor detail in de eerste ontwerpfase van de Nesi-stoel is essentieel om dit kantoormeubel aan dezelfde hoge normen te laten voldoen als de rest van de Ultom-producten. De vaardigheid en ervaring van onze meestervakmensen betekent dat Ultom-producten kunnen worden geconfigureerd om aan uw eigen specifieke eisen te voldoen. Met deze  directiestoel kan Ultom u een kantoormeubel bieden dat echt op maat is gemaakt.

Om alle mogelijkheden en uitvoeringen van deze luxe bureaustoel te zien kunt u HIER klikken.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Breedte: 70 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 101 cm - 128 cm
Zithoogte: 42 cm - 52 cm
Gewicht: 27 kg - 28 kg
Materiaal: Metaal en leer
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen