Klober Ciello bureaustoel

€2.447,00 Excl. btw
€2.960,87 Incl. btw
Artikelnummer: CIE98
Levertijd: 5 weken

Klöber Ciello bureaustoel met hoge rug

De Ciello ergonomische bureaustoel van Klöber zorgt voor ontspannen zitten en overtuigt door slanke contouren. Consequent en helder zorgt de welving in de rug ervoor dat de wervelkolom voelbaar wordt ontlast. Het geheim van zijn minimalistische vorm ligt in de innovatieve DLX® Duo-Latex bekleding. Ciello enthousiasmeert creatievelingen en beslissers die oog hebben voor consequente vormgeving en een vanzelfsprekend zitcomfort.

  • Innovatieve DLX® duo-latex-stoffering in zitting en rug
  • Volledig beklede rug
  • red dot design award 2005

Bekroond design gaat samen met intelligente techniek. De red dot design award is een van de internationaal belangrijkste designprijzen – Klöber heeft hem in 2005 gewonnen met de bureaustoel Ciello. De uiterst begeerde trofee wordt toegekend aan producten die voldoen aan strenge criteria op het gebied van innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie en gebruiksgemak, en die daarnaast een uitzonderlijke designkwaliteit laten zien. Het geheim van de bekroonde Ciello ligt in zijn ongelooflijk slanke contouren. De uitgekiende stoffeertechniek duo-latex® maakt het heldere profiel en de lichte, tijdloze elegantie mogelijk – bij optimale functionaliteit.

De gedachte van een gezond gebruik zit achter alle ontwikkelingen van Klöber. Zo ook bij de DLX® duo-latex-stoffering met twee ademende flexibele lagen latex. De combinatie met het in het midden aangebrachte vormschuim biedt voor de gebruiker een optimale drukverdeling in zitting en rug. Dat stimuleert de doorbloeding, voorkomt drukpunten en gaat rugpijn tegen.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Matthias Dohm

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen. 

Open-minded people don‘t care to be right, they care to understand.
Klöber kijkt aandachtiger en luistert beter. Deze open houding ten opzichte van de eigen omgeving leidt ook tot een kennisvoorsprong – en daarmee tot slimme producten en oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Breedte: 68 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 116 cm - 127 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 23 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen