Narbutas Motion elektrisch instelbaar bureaueiland gesloten

€2.378,00 Excl. btw
€2.877,38 Incl. btw
Artikelnummer: DOS14L
Levertijd: 4 weken

Narbutas Motion instelbaar bureaueiland

We werken op kantoor en besteden onze tijd meer zittend dan ooit tevoren. Daarom moeten we serieus nadenken over ons welzijn op de werkplek en de factoren die daarop van invloed zijn. Onze lichamen zijn niet ontworpen om lange tijd in dezelfde positie te blijven, daarom moeten we ons bewegen en actief zijn. De hele dag een paar uur opstaan zal een positieve invloed hebben op onze gezondheid en werkefficiëntie.

De MOTION elektrisch instelbare bureaueilanden van Narbutas maken het mogelijk om eenvoudig van positie te veranderen van zitten naar staan. Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is goed aangepast voor individueel werk en samenwerking. U kunt de hoogte van het individuele bureau aanpassen met een druk op de knop of via de Bluetooth-afstandsbediening vanaf uw smartphone. Kies een gepersonaliseerde hoogte voor uw meest comfortabele werkhouding en sla uw hoogtevoorkeuren op. Via de LINAK app kunt u ook een herinnering krijgen om af te wisselen tussen zittende en staande posities.

Deze elektrische zit-sta bureaueilanden zijn er in 3 maten: 140x167 cm; 160x167 cm en 180x167 cm. De werkhoogte van de individueel af te stellen werkplekken is van 65 tot 130 cm. Optioneel is het elektrische instelbare design bureau-eiland uit te breiden met kabelmanagement voorzieningen en privacy-schermen. De kabelgoot bestaat uit een centrale goot onder op het frame en een kabelgoot gemonteerd onder elk werkblad, voor het wegwerken van stekkerdozen, kabels en snoeren. Bel voor de privacy-schermen, omdat er zo veel mogelijkheden zijn dat deze niet op de site staan.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Motion lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: NARBUTAS is een Litouws bedrijf met een wereldwijde visie. Wij ontwerpen en creëren meubilair voor de moderne werkplek, met de behoeften van de werknemer van de 21e eeuw in het achterhoofd. Wij bieden een verscheidenheid aan oplossingen en een dynamische benadering van elke individuele klant. Wij zijn er trots op onszelf een bedrijf te kunnen noemen dat modern, duurzaam en functioneel meubilair produceert.

Onze Missie: "Wij zijn gepassioneerd over het creëren van inspirerende werkplekken en streven ernaar deze voor meer mensen beschikbaar te maken."

Onze visie: "Een duurzaam, dynamisch bedrijf voor werkplekoplossingen, toonaangevend en gewenst in de moderne wereld."

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 167 cm
Hoogte: 65 cm - 130 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen